O remarca

De ce se aplica valori din lume in biserici?
– Fiindca bisericile sunt lumesti; atunci cand gandirea si simtirea lumii este gasita in biserici, bisericile sunt lumea si lumea e in biserici;

S-a dat ochilor mei si urechilor mele sa vada si sa auda lucruri care tin de intelepciunea lumii. Toti auzim acestea. Dar sa le auzim in cadrul intalnirilor noastre, crestine? Da! Vi se pare ciudat? Daca nu, atunci ati fost compromisi. Daca da si nu ati gasit asa ceva, e bine, slava Domnului. Dar paziti-va, se lucreaza la infiltratii si pe flancul vostru…

Intelepciunea lumii va fi privita ca nebunie in bisericile duhovnicesti, aceasta fiind o consecinta ad valorem a realitatii trairii prin credinta.

Anunțuri

2 răspunsuri to “O remarca”

  1. Lavinia Says:

    e ciudat sa vezi cum pentru tinerii crescuti in Biserica ii ok sa accepte lucruri lumesti fara nici o problema, iar tinerii convertiti de curand, si care cunosc bine lumea din care au iesit,(cei in viata carora se vede o convertire autentica, prin schimbarea radicala a comportamentului lor), nu sunt de acord cu primirea lucrurilor lumesti in Biserica… (am auzit de curand un exemplu concret)

  2. Alexandru Says:

    Poate fi privit ca ciudat. Este totusi o realitate a faptului ca nu toti cei ce zic „Doamne, Doamne” vor intra in Imparatia Cerurilor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: