Ioan 5: 21

„In adevar, dupa cum Tatal inviaza mortii, si le da viata, tot asa si Fiul da viata cui vrea.”

Este de necontestat faptul ca Tatal inviaza mortii. Cei care auzeau aceste cuvinte din gura Domnului Isus isi puneau nadejdea in Dumnezeu, cel putin formal, cu gura. Undeva in mintea lor se bazau pe faptul ca Dumnezeu are aceasta putere a vietii. Invatam de aici ca Dumnezeu inviaza mortii si, cand face aceasta, de fapt El le da viata.

Ceea ce afirma Domnul Isus este socant pentru un martor al lui Iehova – TOT ASA, Fiul da viata CUI VREA. Cristos are capacitatea aceasta de a da viata la fel cum o are Tatal. Nu e vorba aici doar de a da viata, ci de tot ce presupune aceasta. Sa dai viata cum o face Tatal implica sa fii ca Tatal in toate lucrurile. Sa fii drept ca tatal, sa ai viata ca Tatal, sa iubesti ca Tatal. Cristos spune ca da viata cum vrea, cui gaseste El placere. Aceasta inseamna ca placerea Fiului este exact placerea Tatalui. Ca vrerea Tatalui este vrerea Fiului. Niciodata Tatal si Fiul nu intra in conflict in ce priveste cui sa dea viata.

Ce ne spun toate aceastea – ca unitatea dintre Tatal si Fiul se traduce prin dumnezeire. Draga Martor al lui Iehova, sau Cititor, gandeste-te la viata ta. Candva vei muri si invierea ta sta in mana lui Dumnezeu, dupa cum sta in mana lui Cristos. Daca Tatal vrea sa te invieze in ziua de apoi pentru cer, aceeasi vointa deplina o are si Fiul. De ce necinstirea aceasta fata de Dumnezeu? Nu poti sa accepti pe Tatal si sa-L respingi pe Fiul, fiindca voia lor este una. Ori impreuna, ori deloc. Gandeste-te bine, nu te aventura in iluziile pe care oamenii ti le inoculeaza prin brosuri sau predici ale Turnului de Veghe. Teme-te mai bine de Dumnezeu, in a carui mana este sufletul tau si nu te juca cu viata ta. Vei sta intr-o zi in fata Fiului, dupa cum vei sta in fata Tatalui si, Tatal si Fiul iti vor da viata, dupa vointa fiecaruia, dar dupa o vointa care este aceeasi in orice detaliu si deplin.

Domnul Isus este Dumnezeul in mana caruia sunt vietile noastre. Cutremurati-va!

Anunțuri

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: