Joel B. Groat: despre „martorii lui Iehova”

Martorii lui Iehova. Aproape toata lumea s-a confruntat cu prozelitismul lor agresiv din usa-n usa! Organizatia pe care acestia o reprezinta, cunoscuta sub numele de Watchtower Bible and Tract Society (W.T.B. & T.S.), este renumita pentru accentul pe care-l pune asupra profetiilor vremii sfîrsitului, însa de mai multe ori profetind gresit sfîrsitul lumii. In acelasi timp, Organizatia Turnului de Veghere exercita un control sever asupra Martorilor lui Iehova si le interzice acestora participarea la activitati sociale cum ar fi sarbatorirea zilelor de nastere, a Craciunului, a Pastelui, sau a Zilei Mamei, sau le interzice salutul drapelului national, votatul, serviciul militar, sau transfuziile de sînge. Prin aceste restrictii Organizatia Turnului de Veghere creeaza un zid de izolare a Martorilor fata de restul societatii.

Trecutul istoric

Organizatia Turnului de Veghere si Societatea Tractatului pretinde cu îndrazneala sa fie singura organizatie pe care Dumnezeu o foloseste în zilele noastre pentru a învata adevarul Lui si a vorbi în Numele Lui. [1] Conform Organizatiei Turnului de Veghere toti ne-Martorii lui Iehova vor fi distrusi la Armaghedon, un eveniment al judecatii divine cu a carui iminenta ameninta tot timpul. Societatea Turnului de Veghere tipareste saptamînal peste 15 milioane de copii ale revistelor ei în 120 de limbi iar peste 5 milioane de Martori ai lui Iehova (cunoscuti sub numele de „pionieri/vestitori”) îi raspîndesc doctrinele în 230 de tari. In cele ce urmeaza vom reda cîteva lucruri elementare pe care fiecare om ar trebui sa le cunoasca despre trecutul si crezurile Martorilor lui Iehova.

Cititi continuarea articolului si concluziile sale aici:

http://www.razboiulnevazut.org/articol/85/Despre-Martorii-lui-Iehova

Reclame

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

Un răspuns to “Joel B. Groat: despre „martorii lui Iehova””

 1. marcu Says:

  Buna stimate amfitrion.Sa luam pe rand problemele:
  1.Despre zilele de nastere: cunoasteti UN SINGUR CAZ de inchinator la Adevaratul Dumnezeu,in care acesta sa-si fi serbatorit ziua nasterii sale ?? Despre ziua nasterii spune Eclesiastul ca nu este importanta.Cum in Biblie scrie sa nu adaugam,nu o facem nici noi…nici macar in practicile noastre.Idem pt.Ziua Mamei.
  2.Craciunul este o „strutocamila”,realizata prin suprapunerea unui pretext crestin peste o mare sarbatoare pagana: Dies Soles.Isus nu s-a nascut in niciun cazla 25 decembrie,de aici fiind vadit faptul ca pe cei care au decretat sarbatoarea,nu i-a interesat cat de putin Adevarul Bibliei.
  3.Sarbatoarea Pastelui este una a evreilor,nu una crestina.Este prefigurarea sacrificiului Mielului pt.pacatele noastre.Intrucat Jertfa a avut loc, ce sa mai prefiguram noi acum ??
  4.Nu salutam drapelul ,pt.ca este un act de inchinare.Dar nici nu necinstim drapelul,asa cum fac multi care il saluta.Suntem neutrii…
  5.Nu votam,pt.ca votul este un act de judecata,in care eu stabilesc ca X este mai bun decat Y.Cine sunt eu ca sa stabilesc asa ceva ? Iar noi am votat cu Christos.Odata pt.totdeauna…El este Regele numit de catre Dumnezeu si acceptat de noi.
  6.Cat despre transfuzii,Biblia ne spune: SA VA ABTINETI DE LA SANGE.Nu spune ca la evrei: sa nu-l mancati,ci spune „sa va abtineti”.Daca dvs.gasiti ca,facand transfuzii va abtineti,ar fi ca si cand un toxicoman care isi injecteaza heroina spune ca el nu consuma droguri…Noi insa promovam tratamente alternative,cu inlocuitori sanguini.Dvs.credeti ca transfuziile sunt aprobate de Dumnezeu ?? Atunci…de ce prin aceasta metoda s-au raspandit boli ca hepatita C si SIDA,care au secerat si secera mult mai multe vieti decat „salveaza” ??

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: