Documentare video

Un documentar hostat pe google:

http://video.google.com/videoplay?docid=7529203252348464576

Reclame

4 răspunsuri to “Documentare video”

 1. iuliana Says:

  daca mi se da voie as scoate in evidenta cateva lucruri care contrazic categoric biblia! nu am sa redau cu citate din biblie,deoarece nu am invatat-o pederost precum voi si de fapt cum nu cere biblia!nu va cere nicaieri sa invatati ca sa puteti convinge lumea argumentand ca dati citate din biblie!blasfemiati moartea lui Isus,printr-o caricatura demna de ura,ceea ce fac doar anticristii,va faceti legile voastre fara sa luati in considerare legile din biblie,sunteti groaznic de nehotarati in invataturile voastre,idolatrizati niste persoane autointitulate CEI ALESI,nu ascultati de nimeni si ce e mai grav folositi internetul pentru a propaga doctrinele voastre in loc sa il folositi pentru a afla ADEVARUL-adevarat.daca vreti si argumente luate din biblie pentru aceste acuzatii care vi le aduc,va astept cu intrebarile voastre.sunt dispusa si am materialul necesar pentru a demonstra cat de falsa e religia voastra,celor ce va dati drept martori si lui jehova(intentionat am scris acest nume cu litere mici)

  • ascultareacredintei Says:

   Iuliana, poti sa comentezi in voie, dar, te rog, pastreaza respectul cuvenit unei discutii cu o fiinta umana. Cred ca e bine sa incercam sa nu folosim cuvinte grele, adresate persoanelor, ci, mai degraba, sa aratam eroarea si sa aducem discutia spre adevar, care, daca este Adevarul, nu poate sa nu straluceasca prin sine insusi.

   Mult har!

  • ascultareacredintei Says:

   Nu am aprobat comentariul tau lung, fiindca este scris alambicat si faci multe confuzii in termeni. Prefer asa, decat sa le iau pe rand sa le clarific. Deocamdata.

 2. marcu Says:

  Iuliana…daca ati pus vreodata mana pe o Biblie si daca ati lecturat-o putin,cred ca ati observat un lucru:anume ca Biblia vorbeste despre niste roade ale Duhului Sfant,PE CARE UN CRESTIN TREBUIE SA LE PROMOVEZE IN COMPORTAMENTUL SAU.CE FACETI DVS.IN COMENTARIU ESTE EXACT PE DOS…(scuze…am atins o tasta si scriam cu majuscule)…
  Eu sunt un martor al lui Iehova si char va rog ca,daca dvs.cunoasteti o invatatura de-a noastra nebiblica,sa o postati aici pt.a o discuta.Catinel,cu bun simt,crestineste.Succes !!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: